EHBO voor honden: Nooduitrusting

By | Styczeń 27, 2015

EHBO voor honden: Nooduitrusting

Of ongeval, tekenbeet, of ziekte: Een dier nood gebeurt vaak sneller dan de dierenarts kan zijn met je. Terwijl u wacht op het, moet u in staat om snel te handelen, systematisch en betrouwbaar. Dit artikel zal u helpen.

Wetende eerste hulp maatregelen zijn belangrijk, maar kan nooit een bezoek aan de dierenarts te vervangen in geval van nood. Als het huis dierenarts niet beschikbaar is een keer, dus je moet bereid zijn een lijst met noodnummers moeten dierenartsen op afroep hulpdiensten en dierenwelzijn Fund for Animals bevatten. Als de dierenarts op de weg, kunt u naar de eerste hulp. Maar hoe om toch dat te doen?

1. Hoe doen in een noodgeval

Wie is er EHBO bij de hond zo veilig gedomineerd als bij de mens en in staat om noodsituaties te herkennen en correct, kan het leven van hun huisdier op te slaan voor het geval dat. Wist u dat er aparte klassen voor eerste hulp bij de hond? Ook EHBO boeken kan u helpen om de meest belangrijke ding over het gedrag van dieren noodgevallen leren.

 

2. De EHBO-set waar je ook bent

Of uw hond in een scherf wordt ingevoerd of heeft een teek in de vacht: Voor onmiddellijke eerste hulp is een EHBO-kit is onmisbaar. Het moet geschikt en handig op de weg zijn. Kan het zijn als dit, hechten aan de riem hier, het is ook op vakantie, reizen of lange wandelingen snel bij de hand. Inbegrepen zijn wondkussen, handschoenen, alcohol doekjes, pincet en vele andere belangrijke helper.

 

3. Voor kalme zenuwen in nood

Veel hondenbezitters zweren vandaag over Bach Bloesem Remedies voor honden die ook beschikbaar zijn in het bijzonder voor noodgevallen. Bang voor de dierenarts, schokken en andere „extreme situaties” voor de hond zijn de toepassingen van de Bach Flower Mix „Rescue Huisdieren”, ook wel „Rescue Remedy” bekend. Het mengsel van bloemen en rock water om hun natuurlijke ingrediënten kalmeren de zenuwen en verlicht je enthousiast viervoeter noodsituaties.

 

4. snel op te sporen ziekten

De belangrijkste hond ziekten op een rij: De „Quick Finder hond ziekten” om te helpen met meer dan 100 portretten en vele ziekte symptoom beschrijvingen te classificeren wat zou ontbreekt uw huisdier. Een uitgebreid hoofdstuk over EHBO daarin opgenomen. Diagram panelen, paraatheid tips en nog veel meer om te helpen uw geliefde viervoeters zo snel mogelijk terug naar gezondheid.