Eerste hulp voor katten: tips voor noodsituaties

By | Styczeń 26, 2015

Eerste hulp voor katten: tips voor noodsituaties

Er wordt gezegd dat katten negen levens hebben – dat onze kleine rakkers maar niet omdat, van tijd tot tijd voorkomt op één in gevaar brengen. Kleine of grote ongeluk ongeval: moet in noodgevallen rustig te blijven en worden gehandeld, omdat het beter de voorbereiding, hoe kleiner de schade.

Ganz wichtig im Notfall: Ruhe bewahren und gut vorbereitet sein — Bild: Shutterstock / Ilike

Voordat je veilig gaan met onze vier noodgevallen advies over het aantal, moet u een kleine telefoon lijst te maken. Noteer er naast de vaste en mobiele nummer van uw dierenarts en die van de hulpdiensten in uw staat en de Animal Welfare Association, die betaalt voor verloren dieren. Op de website van het Federaal Veterinair Association , zie de online directory van dierenartsen in uw regio, waaronder de bijbehorende nummers zijn opgenomen.

Om u te helpen de spanning in alles te vinden, moet u de lijst mee te nemen in je tas of bevestigen aan de muur. Nu voor onze noodhulp tips:

Wees voorbereid op noodsituaties: Tip 1

In geval van nood, telt elke minuut. Eerste hulp boeken ervoor zorgen dat u reageren in een noodsituatie en uw huiskat kan de juiste zorg te bieden in een verscheidenheid van situaties, totdat de dierenarts arriveert. Dit boek is geschreven door de kat dierenarts Dr. Michael Streicher en bereidt je goed op noodsituaties van welke aard dan voorheen.

 

Tip 2: Heel belangrijk: De EHBO-kit

Met een EHBO-kit voor katten grote en kleine wonden worden snel geleverd. Het moet in elk dier budget en op een plaats waar het gemakkelijk te vinden gehouden. In de eenvoudige versie praktische items zoals veld dressings, wond kompres, teek pincet en wattenstaafjes zijn inbegrepen.

 

Tip 3: The Rescue Remedy

De nood-drops bevatten een speciale mix van Bach Bloemen voor veel eigenaren van gezelschapsdieren zweren. Uw ingrediënten helpt katten die in nood zijn van een ongeval of een schok, de zenuwen te kalmeren en geef uithoudingsvermogen. U kunt ook de ruimte krijgen tijgers zijn bang voor de dierenarts.

 

Tip 4: Klaar voor de scheepvaart doos

De transportbox voor uw kat moet snel worden gevonden in een noodsituatie, groot genoeg om gemakkelijk te worden gesloten naar open van boven en van voren en een nieuw terrein voor de kat niet. Om extra stress te vermijden, moet je wennen aan uw kat vriend van het begin tot het vak. De makkelijkste manier is als je het laten voor ingericht met een gezellige deken en een paar hapjes paar dagen open zijn in het appartement, zodat uw kat ze kunt testen.