Dus je kunt kat vlooien bestrijden

By | Styczeń 26, 2015

Dus je kunt kat vlooien bestrijden

Kat vlooien zijn alleen vervelend voor uw kat vriend. Ze kunnen optreden in de schoonste huizen en deskundig statistisch, bijna een op de vijf thuis kat. In het bijzonder, vrijlating gevangenen lopen het risico van het vangen van de kleine vleugelloze insecten. Lees hier hoe om te vechten kat vlooien succesvol.

So können Sie Katzenflöhe bekämpfen – Foto: Shutterstock / Vaclav Volrab

Kat vlooien: vroege opsporing is belangrijk

Uw kat vlooien heeft zelf een keer gevangen, ze snel vermenigvuldigen. 20-30 eieren 1-3 mm grote insecten per dag. De rood-bruin gekleurde dieren kunnen springen tot 1,5 meter en ook de mens besmetten. Ze voeden zich met het bloed van hun gastheer en moet worden erkend en viel zo vroeg mogelijk, als zij doorgeven ook lintwormen in aanvulling op ziekten of allergieën kunnen veroorzaken.

Wees vooral achterdochtig als uw kat overmatig krabt. Of u nu besmet met kat vlooien kan worden gevonden door een eenvoudige test uit: Kam de kat met een fijne kam de vacht en tik die op een heldere doek. Voortvloeiende uit rood-bruine vlekken die je hebt te maken met vlooien, laat de onverteerde bloed in vacht van de kat.

Aan de kat vlooien met succes te bestrijden

Als uw huisdier is besmet met kat vlooien, dan moet je dit te bestrijden, met inbegrip van de vlo nakomelingen (eieren, larven, poppen) onmiddellijk. Geneesmiddelen die kunnen druppelen in de vacht van de kat (plek op), evenals vlooienbanden, neem dan contact op met de dierenarts. Echter, moet u ervoor zorgen dat het een geschikt middel voor katten. Geneesmiddelen die vlooien bestrijden mens of hond, zijn niet geschikt voor katten en in het ergste geval leiden tot de dood van het dier. Om ontdoen van kattenvlooien thuis krijgen , is het raadzaam om regelmatig zuigen en etc. katten plafond wassen op 60 graden Celsius in de machine. Spot-on-agent en vlooienbanden zijn ook beschikbaar om te voorkomen dat de vervelende parasieten.