Dus je kunt behandelen niezen bij katten

By | Styczeń 26, 2015

Dus je kunt behandelen niezen bij katten

Niezen bij katten kunnen verschillende triggers hebben. Hiervan je moet doen is afhankelijk van hoe je behandelen. Tips om hier te komen.

Oft muss Niesen bei Katzen mit Medikamenten behandelt werden – Bild: Shutterstock / Andrey Kuzmin

Als uw kat niezen wordt veroorzaakt door een stimulans van uw gevoelige neus, kunt u behandelen relatief eenvoudig. Gewoon verwijderen van de bron van wat leidde tot de niesbui. Dit kan, bijvoorbeeld, een bloem, een parfum of gewoon een stofje. Als u merkt dat de neus van dier je kamergenoot reageert erg geïrriteerd in uw huishouden op bepaalde items, verwijder ze dan het beste. Die regelmatig stofzuigen, Afstoffen en feudeln de grond, moet worden verleend.

Niezen bij katten: Hygiëne helpt

Het feit dat uw kat niest , maar kan ook te wijten zijn aan de lucht drogen. Dit kan helpen om de sfeer in uw huis te maken voor uw huisdier weer comfortabel een luchtbevochtiger. Als je een allergie vermoedt, moet een dierenarts behandel ze in ieder geval. Afhankelijk van hoeveel de intolerante, en dat zij is gericht, moet de kat een medicamenteuze behandeling onder bepaalde omstandigheden te krijgen.

Als de kat heeft een koude

Als uw kat vriend echter lijdt aan verkoudheid, het hangt ook af van hoe ernstig de symptomen. Is dit de ergste symptomen van niezen, kan er een relatief onschuldig koud zijn. Toch moet een arts onderzoeken en behandelen van uw kat vriend. Een echte niesziekte is in feite een infectieziekte die kan erg gevaarlijk zijn.