Druiven en rozijnen: Gevaarlijk voor honden

By | Luty 5, 2015

Druiven en rozijnen Gevaarlijk voor hondenDruiven en rozijnen: Gevaarlijk voor honden

Hoewel honden kunnen eten diverse soorten fruit: druiven en rozijnen zijn niet inbegrepen. Zij omvatten, tenminste als ze worden gegeten in grote hoeveelheden naar de giftige voedingsmiddelen voor honden.

Wat er precies druiven en rozijnen oorzaken van vergiftiging bij honden wordt nog steeds onderzocht. Dat is het aan de vrucht zelf, en niet om elke blootstelling aan pesticiden, lijkt echter zeker, want zelfs dieren die druiven of rozijnen hebben gegeten werden gelost, al geassocieerd met vergiftiging naar de dierenarts. Ze gingen, nadat het dier grote hoeveelheden gegeten had.

Druiven en rozijnen: Hoeveel is giftig?

Ongeveer een hoeveelheid van 10 tot 30 gram per kilogram lichaamsgewicht moet wijndruiven kan vergiftiging bij honden veroorzaken. Voor een 20-pond hond die zou zo tussen de 200 en 600 gram. Met rozijnen op de gevaarlijke hoeveelheid ongeveer 2,8 gram per lichaamsgewicht, dus voor een 20-pond hond bij ongeveer 56 gram. De symptomen van vergiftiging en kunnen ernstig zijn.

Symptomen van vergiftiging

Een vergiftigd met druiven of rozijnen symptomen zoals apathisch gedrag, braken, diarree optreden tijdens urineren en problemen. In de getroffen dieren ook toegenomen calciumgehalte in het bloed wordt vaak gevonden. In geval van nood bedreigt levensbedreigende nierfalen.

Heeft uw hond per ongeluk aten een kleine hoeveelheid druiven of rozijnen moet normaal gesproken ingesteld geen symptomen – het is altijd raadzaam dat fruit om altijd buiten bereik te plaatsen, en voor het geval de voorkeur aan een dierenarts te zien.

Op verdenking naar de dierenarts

De inname van druiven of rozijnen met geen enkele hond vergiftiging uit. Als uw hond heeft gegeten een groot bedrag, maar je moet nog steeds de voorkeur om te overleggen met hem een ​​dierenarts om de voorsprong veilig. Is er echt een gif, zal de dierenarts proberen, zoals de aanleg van infusen om de viervoeters met verschillende behandelvormen te helpen.