Dit resulteert in obesitas bij katten

By | Styczeń 26, 2015

Dit resulteert in obesitas bij katten

Obesitas bij katten treedt op wanneer de Stubentiger anfuttert meer energie reserves dan het kan verbruiken door middel van oefening en daardoor hecht vet. Hier is het vaak de man in deze onevenwichtige verhouding schuld – zelfs als onbewust …

Der Mensch wird häufig zur Ursache von Übergewicht bei Katzen – Bild: Shutterstock / Lars Kastilan

Voordat u uw eigen gedrag te onderzoeken, moet u met uw overgewicht kat te checken bij de dierenarts voorstellingen. Overgewicht kan ook ontstaan ​​als gevolg van ziekte, bijvoorbeeld als gevolg van een storing van de schildklier. De dierenarts kan een gezondheids reden uit te sluiten, moet u eerst controleren hoe vaak, wat en wanneer u uw huisdier te voeden.

Voorkomende oorzaak van obesitas: Verkeerde voeding

Verkeerde voeding kan je vet. Een hoog vet en suiker in combinatie met een lage kwaliteit ingrediënten en een laag vlees van een dieet is een veel voorkomende oorzaak van obesitas. Nog erger zijn permanent Treat geschenken tussen of zelfs het voeden van voedsel van de tafel.

Veel katteneigenaren niet veel aandacht besteden aan het voeden aanbevelingen die zijn gedaan op de blikjes en zakjes van voedsel aan hun huisdieren, en verwachten gezien Behandel niet met een. Chuck wordt gebruikt voor het belonen en als een troost, bijvoorbeeld als de eigenaar was een lange weg. Daarnaast spelen vaak verzoeken van de Samtpfote verkeerd begrepen worden als bedelen voor voedsel en dienovereenkomstig worden betaald – is het beste, niets om er een gewoonte van te maken!

Door gebrek aan beweging katten zijn te dik

Katten die zelden of nooit uit te gaan vaak genoeg oefening faciliteit, en verveeld. Als indoor katten niet worden bezield door het spelen van opties, variatie en een soortgenoten om fitness, dreigt een gevaarlijke cyclus: De kat is op de verhoging en wordt nog luier.

Dus als je wilt slank te houden en fit zijn kat en willen hen te beschermen tegen ongezonde overgewicht, draait op een gezonde combinatie van goede kat eten en voldoende lichaamsbeweging is het beste!