Diarree bij honden: Met deze tips u het stopt

By | Styczeń 27, 2015

Diarree bij honden: Met deze tips u het stopt

Diarree bij honden kan verschillende oorzaken hebben. Meestal is een onschadelijke ziekte, die weer vervalt zelf of kan gemakkelijk worden behandeld. In zeldzame gevallen echter ernstige ziekten kan achter zijn. Met deze tips leer je wat je kunt doen om het te laten uw viervoeter zich beter voelt snel.

Durchfall beim Hund: Mit diesen Tipps stoppen Sie ihn –  Foto: Shutterstock / iko

Diarree bij honden: Dit kan achterlopen

Diarree bij honden gemanifesteerd door zachte vloeibare faeces, wat vaker dan normaal, gedeeltelijk ongecontroleerd compenseren. Redenen hiervoor zijn meestal een slechte voeding, te snel met een dieet of voedselintolerantie. Maar ook infecties door bacteriën, virussen of parasieten zijn denkbaar. Ernstiger oorzaken van de symptomen diarree bij honden erfelijke of chronische aandoeningen van het darmkanaal, intoxicatie of psychologische factoren.

Tips: Hoe diarree bij honden te behandelen

Natuurlijk, de aard van de behandeling afhankelijk van de oorzaak van de diarree. Als uw hond toont alleen licht ongemak, het is vaak voldoende, als u het voor 24 tot 48 uur op een dieet. Indien mogelijk, uw favoriet op dit moment uit, alleen water. Ook Behandel uw hond voldoende rust. Dan is een begin je dieet . Bijzonder compatibel zijn onder gekookte rijst en kip zonder botten. De toediening van plantaardige stof kan verlichting geven.