Diagnose en behandeling van katten met een tang

By | Styczeń 26, 2015

Diagnose en behandeling van katten met een tang

Katten met luizen moeten zo snel mogelijk worden behandeld, omdat de kleine, kruipparasieten zeer ongemakkelijk voor de dieren. Dus als je een vermoeden van de parasitaire besmetting, moet je niet aarzelen om een dierenarts te raadplegen.

Sind es wirklich Haarlinge? Der Tierarzt findet es heraus – Bild: Shutterstock / Stokkete

Dit is uw huisdier eerst grondig te onderzoeken om uit te vinden waar de jeuk en mogelijk haarverlies komen in uw kat. Vaak zie je de kruipende dieren, zelfs de vacht te herkennen.

Diagnose: Heeft de kat haar luizen?

Een kat met een tang heeft vaak een ruige vacht, die in geavanceerde parasieten kunnen ook grote, kale plekken besmettingen. Toen de kleine plagen zijn verspreidt in de vacht van uw kat, kan het zijn dat u al kunt zien je zelfs kruipen het. Om ervoor te zorgen dat het luizen in de luizen, de dierenarts neemt vervolgens de parasieten onder de microscoop onder de microscoop voor aanvang van de behandeling.

De behandeling van katten met een tang

Nu is het tijd om de parasiet te bannen, niet alleen van de katten bont, maar ze ook te ontdoen van permanent. Daarom is uw dierenarts eerst een spot-on, een shampoo, een poeder of spray aan die past bij de leeftijd, gezondheid en de gestalte van uw kat en doodt de luizen en hun eitjes in de vacht. Hij kan u met nog een middel voor de behandeling thuis.

Er is het belangrijk dat u de omgeving van de kat vriend te behandelen. Je moet schoon dekens, bedden en speelgoed van Stubentiger grondig en eventueel behandelen in overleg met de dierenarts met een speciale spray. Het allerbelangrijkste is dat je ook de huid van je andere huisdieren te behandelen, omdat anders, de plagen die buitenkant van de vacht van uw kat kan overleven voor een paar dagen, altijd genoegen nemen met u.