Deze honden ziekten kunnen puppies inhalen

By | februari 5, 2015

Deze honden ziektenDeze honden ziekten kunnen puppies inhalen

Aangezien pups zijn nog steeds in het midden groei, moeten ze een speciaal dieet. Anders kunnen ze een aantal tekortkomingen te krijgen. Andere hond ziekten zijn erfelijk of zijn zo wijdverbreid dat vaccinaties zijn de moeite waard al een puppy.

Sommige erfelijke of ras-specifieke hond ziektes kan gedeeltelijk worden omzeild als een gerenommeerde, bij puppies goede hondenfokker bezoek. Hij zorgt ervoor dat u gezond fokken mogelijk ouders. Andere puppies ziekten kunnen worden voorkomen met de juiste voeding en vaccinatie.

Voedingsgerelateerde ziekten bij honden puppies

Door ondervoeding puppy bepaalde skelet en gewrichtsaandoeningen of groeistoornissen kunnen ontwikkelen. Groeivertraging tot dwerggroei veroorzaakt door een tekort aan bepaalde nutriënten, bijvoorbeeld. Het kan echter ook sluit deze genetische afwijkingen, hormonale stoornissen of darmparasieten erachter. Dus laat uw pup regelmatig ontwormd en inspecteren voor preventie.

Gebrek aan vitamine D kan leiden tot rachitis, terwijl een teveel aan vitamine D bot gezwellen kunnen veroorzaken. De laatste kan ook geschieden met een overmaat calcium. Te weinig calcium, de pup kan echter ook niet anders te krijgen zijn botten broos worden. In het algemeen moet je een hond, zeker een pup hebben, niet voeden aan de ene kant en goed ingevoerd . Naast deficiëntiesymptomen pup anders kan last hebben van overgewicht, waarvan meer ziekten aantrekt na als in mensen.

Overwegende dat moet een pup gevaccineerd worden?

Op de leeftijd van twaalf tot 16 weken moet u uw pup tegen typische hond ziekten te vaccineren. Deze omvatten hondenziekte , hepatitis, parvovirus, leptospirose en hondsdolheid – korte SHLPT.

Als uw viervoeter in probleem kuddes of veel contact met andere honden, is het ook aan te raden vaccinatie tegen kennelhoest. Kijken naar de pups precies: Als hij lijkt lusteloos, nerveus, vreemd of ongewoon gedraagt, kan een bezoek aan de dierenarts nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *