Bescherm honden poten van ijs, zand en zout

By | januari 27, 2015

Bescherm honden poten van ijs, zand en zout

Wanneer sneeuw en ijs strooizout zand en gruis niet zo lang kan wachten. Nu is het tijd om de poten van de hond te beschermen. Voor wat te maken van meester op de benen, kan de naleving van de baal onze hondenhok arg. Ook al Kerstmis en Nieuwjaar waren relatief mild – de volgende koudegolf is zeker te komen, en met het, ijs en gruis.

Hundepfoten vor Eis, Sand und Streusalz schützen – Foto: Shutterstock / AnetaPics

Winterwandelingen door de sneeuw, hoewel er volgens de smaak van veel honden, maar de manier waarop het witte spul kan heel rotsachtig zijn. In de ware zin van het woord: Sneeuw, Koud Het is overal verspreid. Of het zand, chips of strooizout – alles kan afdwingen de baal netjes. De huid wordt gekraakt en er is letsel.

Vaseline beschermende honden poten in de sneeuw en ijs

Wie wil poten van zijn favoriete van de hond te beschermen, moeten daarom hun toevlucht tot Vaseline lotion en zorgvuldig balen vóór elke gaan voor een wandeling met haar. De huid van de baal niet gebarsten en u kunt genieten met de excursie van uw hond in de witte winterwereld. Echter, je nooit gebruik van crèmes die tea tree olie bevatten. Dit is giftig voor uw hond, moet hij hun poten likken.

Spoelen met lauw water verspreide overblijfselen

Bent u weer thuis aangekomen, vergeet dan niet om de poten van de hond te spoelen met lauw water. Om voorzichtig te verwijderen elke verdwaalde resten van de pads, en u voorkomen dat uw hond likt deze radicalen en het leidt tot maagproblemen, de SPCA “Vier Poten”.