Behandeling van katten met glooiende skin syndrome

By | januari 26, 2015

Behandeling van katten met glooiende skin syndrome

De behandeling van katten met glooiende huid syndroom is niet een van de eenvoudigste taken van een dierenarts. De studie van kattenkrabziekte is verre van compleet en verbetering van de symptomen vergt veel inlevingsvermogen.

Behandlung von Katzen mit Rolling Skin Syndrom: Stress ist Gift! — Bild: Shutterstock / icyyoke

Van de weinige dingen die zo ver over de rollende skin syndrome bekend is dat de ziekte wordt waarschijnlijk veroorzaakt door stress. Dit zou niet mogelijk zijn geweest vanaf het eerste vermoeden van een zieke kat. In de eerste plaats, maar moet de overgang naar de dierenarts.

Katten met rollende skin syndrome bij de dierenarts

Een dierenarts zal beslissen of de zieke huisdier nodig heeft medicatie voor stress management. Zowel psychotrope en antidepressiva voor dieren krijgen een behandeling met geneesmiddelen van Rolling skin syndrome bij katten. Veel dierenartsen suggereren katten met glooiende skin syndrome met Bach bloesem remedies te behandelen.

Vaak is de veterinaire adviseert ook om de katachtige voeding om te zetten en te voeden een gezonde speciale voeding voor katten. Hij zal ook bepalen of biologische oorzaken zijn de schuld van de symptomen van uw kat en een ziekte of epilepsie aanwezig is, omdat de pijn veroorzaakt stress en dit kan de trigger voor de Rolling Skin Syndrome zijn.

Wat je voor de behandeling kan doen

Elimineren van mogelijke bronnen van stress in uw huishouden en zorgen voor grote veranderingen, zoals een verhuizing of een nieuwe partner die uw kat vriend vrede zo spoedig mogelijk wordt hersteld. Routine, een dag routine, ze kent en een omgeving met vertrouwde mensen goed voor haar, terwijl de ruis, grote feesten en constante bezoeken zijn vergif voor katten met glooiende huid syndroom, die vaak een zeer gevoelige aard.

Veel Aaien, een mooie, warme verwarming gebied en spelletjes die haar leuk te maken, prachtige middelen om ervoor te zorgen dat uw kat zich beter voelt snel. Beloon ze met liefdevolle zorg, Leckerlie en zachte woorden wanneer ze iets goed of verzonden hires spelen doen, want dat versterkt het zelfvertrouwen van uw kat en dus ook hun weerstand tegen stress.