Behandelen en te voorkomen katten gastritis

By | Styczeń 26, 2015

Behandelen en te voorkomen katten gastritis

De kans is groot dat de dierenarts een kat gastritis met succes kan behandelen. Zodra de oorzaak wordt gedetecteerd, kan het ook geven u tips over hoe je een hernieuwde gastritis te voorkomen.

Katzen-Gastritis lässt sich meist erfolgreich behandeln – Bild: Shutterstock / wavebreakmedia

De prognose van een Cat gastritis is altijd goed als er geen ernstige onderliggende ziekte aanwezig is. Is een voedselallergie bij katten die verantwoordelijk zijn voor de overproductie van maagzuur, kan de ontsteking worden behandeld met medicijnen. Wie wil er een nieuwe uitbraak te voorkomen, moet het eten en eventueel op te wijzigen biologisch voer verandering, die vrij is van additieven. Uw dierenarts kan een aanbeveling veilig aan u geven.

Kat gastritis behandeld met medicijnen

Geneesmiddelen voor de behandeling van gastritis bij katten worden voorgeschreven, enerzijds combat de symptomen, zoals protonpompremmers. Geneesmiddelen zoals omeprazol isoleren de productie van maagzuur. Een allergie kan worden behandeld met histamine. Als bacteriën zijn de oorzaak van de ontsteking van de maag van uw huisdier, uw kat zal de dierenarts antibiotica veilig voorschrijven. Ook kan nierziekte gewoonlijk worden behandeld met medicijnen.

Als huiskat iets onverteerbaar is ingeslikt, kan het zijn dat een gastroscopie moeten katten gastritis behandelen. Een ingebracht in de maag camera geeft informatie of een vreemd lichaam is de dader. Is hij ontdekt dat hij kan verwijderd worden met een tang in de loop van de behandeling. U kunt de toekomst door voorwerpen of voorkomen giftige voor katten planten buiten bereik.

Tumoren en zweren

De kans dat uw huisdier na de behandeling van gastritis Cat is op de top weer snel, zijn eigenlijk goed. Hoe eerder je naar de dierenarts, hoe beter. Voor een onbehandelde ontsteking van de maag kan maagzweren, die u moet voorkomen veroorzaken. Hier vindt chirurgie moeilijk zijn dezelfde als geschenk tumor voorkomen enerzijds brengt altijd risico daarentegen niet te worden gekroond telkens succes.