Bach Bloesem Remedies voor Katten: Toepassing en dosering

By | Styczeń 26, 2015

Bach Bloesem Remedies voor Katten: Toepassing en dosering

Bach Bloesem Remedies voor katten zijn te vinden in diverse toepassingen situaties. Vernoemd naar Dr. Edward Bach remedies zijn volledig natuurlijk en dus niet schadelijk voor dieren. Toch moet de homeopathische essences nooit een bezoek aan de dierenarts voor onverklaarde klachten te vervangen.

Bachblüten für Katzen beruhen auf einem natürlichen Heilverfahren — Bild: Shutterstock / Rita Kochmarjova

Bach Bloesem Remedies voor Katten vinden hun toepassing in diverse gedragsproblemen, angst, stress, verdriet, maar ook lichamelijke kwalen. Waaronder lijdt haar dier? Een dierenarts kan comfort te bieden. In overleg met hem kan meerdere Bach bloemen worden gebruikt voor katten en helpen om de symptomen te verlichten of zelfs leiden tot het helemaal verdwijnen.

Bach Bloesem Remedies voor Katten: De applicatie

Als u wilt uw huis kat met Bach Bloesem Remedies voor katten, de eerste gaat over de selectie van de juiste essences behandelen. Dierenartsen, homeopaten, naslagwerken en het internet kunt u van hulp zijn, zoals dit artikel . U kunt de Bach bloesem remedies bestellen, krijgen in de apotheek of bij uw dierenarts. Sommige dierenwinkels dragen Bach bloemen.

Het is niet noodzakelijk dat u de producten die speciaal gebotteld voor dieren kiezen. Aangezien Bach bloesem remedies zijn verkrijgbaar in bolletjes, alcohol of bronwater basis, maar moet je zeker kiezen voor een variant zonder alcohol en deskundig advies over de dosering.

Dosering en verdeling van de Bach Bloemen

Bachbloesems bronwater een zeer korte houdbaarheid van slechts een paar dagen en zijn daarom geschikt voor langdurige behandeling tot minder dan bolletjes. Meestal een tot drie druppels van Bach bloem rijke bolletjes of drie keer per dag voor uw huisdier volledig uit. Nogmaals, moet u met uw dierenarts of homeopathische consultatie praten.

Een manier van toewijzing aan de druppels in het drinkwater toedienen. Aanbevolen wordt het met een gewone Plastiknapf, omdat metaal is het effect van de bloemen beïnvloeden. Net zo goed, dan kunt u het homeopathische middel onder uw kat favoriete voedsel of een te geven traktatie te verbergen.

Duur van het gebruik en de kenmerken

De geldigheidsduur van de Bach bloesem hangt af van het effect van uw kat. Voert de gewenste verbetering, kunnen ze de dagelijkse dosis te verminderen en te stoppen volledig met de gave zodra de symptomen volledig zijn verdwenen. Het raken niet aan de Bach bloemen, dit is een teken dat het verkeerd was geselecteerd. Stop met het geschenk in deze zaak en opnieuw advies in te winnen.

Wanneer een mengsel van verschillende essenties die niet meer dan vijf bloemen tegelijk worden gegeven, alsmede de effectieve negatieve waarborgen.