Bach Bloesem Remedies voor Katten: Belangrijke essences

By | januari 26, 2015

Bach Bloesem Remedies voor Katten: Belangrijke essences

Bach Bloesem Remedies voor Katten kunnen nuttig zijn voor gedragsproblemen zoals angst en agressie. Zelfs met grotere veranderingen in het leven, zoals een verhuizing of de komst van een nieuw huisdier kan ondersteunend zijn. Enkele belangrijke essenties willen wij hier presenteren.

Bachblütentherapie für Katzen: Diese Essenzen gibt es — Bild: Shutterstock / Sari ONeal

Een totaal van 38 verschillende Bach bloesem remedies zijn momenteel beschikbaar in de apotheek, in de winkels en online verzendkosten. Tot vijf daarvan worden met elkaar gecombineerd op verschillende problemen of onduidelijke oorzaken. In aanvulling op de Rescue Remedy (meer informatie vindt u hier ) vinden deze middelen in een Bach Bloesem Remedies voor katten vaak gebruiken:

Esp

Dit Bach bloemen worden gebruikt in verschillende angsten. Verschansten zich uw Stubentiger alleen in de hoek, is springerig, of is bang om alleen te zijn? Dan Aspen kan hem hopelijk helpen.

Beuk

Beuken wordt gebruikt, bijvoorbeeld als een kat agressief tegen een mens of een dier als ze krassen, beten of plotseling vuil worden en de dierenarts kan daar uitsluiten dat een fysieke oorzaak.

Crap Apple

Deze essentie kan veroorloven op een Bach Bloesem Remedies voor katten ondersteuning wanneer een kat vriend lijdt aan ernstige jeuk of eczeem.

Gentiaan

Een nieuw dier trekt in bij jou? Dit is een spannende dag voor uw huiskat. Als hij verbergt, is erg verlegen en bang om aangeraakt te worden, Gentiaan kan zijn eerste dagen hopelijk vergemakkelijken.