Bach Bloesem Remedies voor honden: alternatieve geneeswijze

By | Styczeń 27, 2015

Bach Bloesem Remedies voor honden: alternatieve geneeswijze

Bach Bloesem Remedies voor honden, moet de psyche van uw hond weer in balans gebracht, toen hij uit balans is om verschillende redenen.

Bachblüten für Hunde sollen bei Verhaltensauffälligkeiten helfen können – Bild: Shutterstock / nito

Of uw hond last heeft van angst voor verlies, heeft paniek over menigten of wordt benadrukt tijdens het rijden – Bach Bloesem Remedies voor honden kan helpen om gedragsproblemen te behandelen.

Wat is de Bach Bloesem Therapie?

De Bach Bloesem Therapie gaat terug naar het Engels arts Dr. Edward Bach, die dit natuurgeneeskunde in de jaren 1930 ontwikkeld. Hij bestelde verschillende emotionele toestanden om bepaalde bloemen essences, die hij had gewonnen door het inbrengen en koken van bloemen.

Oorspronkelijk was de Bach bloesem therapie voor de behandeling van mensen hadden gedacht, maar wordt nu gebruikt voor enige tijd in het dier natuurgeneeskunde. De pure plantaardige bloem essences moeten kunnen een positief effect hebben op het humeur en het herstel van innerlijke balans. Hierdoor zijn ook zelfherstellende processen in het lichaam worden geïnitieerd.

Hoewel de Bach bloesem therapie is controversieel in de medische gemeenschap, de plant essences zeer populair. Bach bloemen voor honden zijn een belangrijk middel om het welzijn van hun viervoeter te bevorderen voor veel eigenaren van gezelschapsdieren.

Bach Bloesem Remedies voor honden: Wat heb je gebruikt?

Sommige Bach bloemen voor honden, zoals Aspen of Mimulus worden gebruikt om angst te verlichten. Scleranthus of Cerato kan worden gegeven in een onveilige honden. En als uw hond opgewonden is snel, zult u waarschijnlijk willen Bach Flower Red Chestnut of Cherry Plum.

Wat bloesems worden gebruikt afhankelijk van de specifieke gedragsproblemen en afzonderlijk voor elke hond vastgesteld. Als u wilt dat uw hond met Bach bloemen te behandelen, daarom advies moet zoeken in een dier psycholoog of dierenarts of te leren met behulp van relevante literatuur.

Het is zeer belangrijk dat je, vanuit een eventueel aanwezige organische ziekten, die verantwoordelijk is voor de symptomen kunnen zijn dierenarts worden uitgesloten voordat u begint met een Bach bloem behandeling voor honden.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *