Bach bloesem remedies voor angst bij honden

By | Styczeń 27, 2015

Bach bloesem remedies voor angst bij honden

Bach bloesem remedies zijn een alternatief middel dat kan worden gebruikt in verschillende geestelijk lijden – inclusief anti-angst bij honden.

Gegen Angst beim Hund können alternativ auch Bachblüten helfen – Bild: Shutterstock / Ivonne Wierink

Is uw hond meer angstig en bang in veel alledaagse situaties? Dan kan je helpen met kruidenmiddelen het kan hebben. Sommige Bachbloesem zijn bijvoorbeeld geschikt voor de behandeling van angst bij honden.

Wat is de Bach Bloesem Therapie?

Er zijn 38 Bach bloemen, die kunnen worden toegepast op verschillende psychisch lijden zowel in mensen en honden. Werd ontwikkeld de Bach bloesem therapie in de jaren 1930 door het Engels arts Dr. Edward Bach. Dit zette essences van verschillende bloemen die een positieve impact hebben op verschillende gemoedstoestanden en kan de geest weer in balans zou moeten voortbrengen.

Wat zijn Bach Flower hulp voor angst bij honden?

Naast vele andere emotionele toestanden kunnen ook angst bij honden met Bach bloesem therapie. Daarom, afhankelijk van het type van angst zijn verschillende soorten geschikt. Aspen voorbeeld wordt gegeven om bang voor andere mensen of honden, Mimulus uit angst voor harde geluiden of concrete dingen en rock roos kan worden gebruikt in paniek na traumatische ervaringen. Meestal zijn eigen essentie uit verschillende Bach Bloesem is opgesteld voor elke hond – op basis van de respectieve lijden van het dier.

Voor situaties die zeer acute angst bij honden veroorzaken, zoals naar de dierenarts of een ongeval, ook wel Rescue druppels toegediend kan worden. Deze zijn samengesteld uit de vijf Bach Flower Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *