Artritis bij Katten: Hoe om de symptomen te herkennen

By | januari 26, 2015

Artritis bij Katten: Hoe om de symptomen te herkennen

Artritis bij katten is een ziekte die meestal van invloed op oudere dieren. De gelijktijdige pijnlijke ontsteking in de gewrichten te zorgen dat de honden verliezen elegantie en wendbaarheid – geen wonder, want de bewegingen die eerder eenvoudig waren, nu harde val je.

Katzen mit Arthritis liegen viel und springen ungern – Bild: Shutterstock / Nemar74

Als uw kat last heeft van artritis, weet ze de meest succesvolle, de huid voor een tijdje. Wees daarom gevoelig voor de volgende symptomen, waar u de gezamenlijke ziekte vroeg te ontdekken.

Artritis bij katten: Wanneer er beweging is pijnlijk

Slank, elegant, slim en mooi om naar te kijken: Katten zijn mover. De meeste viervoetige move u en hun acrobatische talenten te tonen bij elke gelegenheid. Katten met artritis valt precies moeilijk dit.

De eigenaar toen merkte dat zijn huisdier is veel meer dan gebruikelijk. De kat redt zo vele manieren mogelijk en achter haar favoriete speeltje plotseling daarna gestopt. Spring je kunt ze maar zelden te zien en toen ze handelt onhandig en stijf. Sommige katten ook lame.

Als u vermoedt dat uw kat artritis

Zelfs bij een klein vermoeden u dan contact op met uw kat vriend naar de dierenarts bezoek. De meeste katten kunnen zeggen pijn of view laat, zijn nu maar een pijn en ontsteking-behandeling, alsmede de opdracht om een ​​bepaald voedingssupplement en een beetje extra zorg van hun eigenaars.

Meer dan ooit – – tot de dierenarts kunt u uw kitten te geven met een warme, zachte sleeper vreugde brengen. Dit moeten ze in staat zijn om gemakkelijk en zonder springen bereiken. Besteed aandacht aan de katten voeding : obesitas verergert de symptomen van artritis. Regelmatige lichaamsbeweging doet de kat goed, maar op koude, regenachtige dagen, moeten ze alleen naar buiten als ze echt willen. Vragen hoe je je kat met artritis dagelijks leven en uw dierenarts kan verlichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *