Als een kat psycholoog werkt?

By | Styczeń 26, 2015

Als een kat psycholoog werkt?

Als u gedragsproblemen met uw kat vriend te vinden, kan een kat psycholoog helpen. Maar met de problemen die hij de juiste persoon is en hoe hij eigenlijk werkt?

 

Ein Katzenpsychologe kann beispielsweise bei Angststörungen helfen – Bild: Shutterstock / Khamidulin Sergey

Een kat psycholoog gaat naar diverse problemen. Deze omvatten angststoornissen, agressie of onzindelijkheid . De therapeut probeert eerst de oorzaak van gedragsproblemen te vinden. Dan zet hij een behandelplan voor dier en eigenaar – de hulp van de meester of meesteres is in feite in de grote vraag.

Katten psycholoog: bezoek aan huis aub

Een goede psycholoog moet een eerste bijeenkomst in de vertrouwde omgeving van de kat te starten. Thuis, het huis kat zich gedraagt ​​zoals het is natuurlijk voor hem, en de therapeut kan een goed beeld van een mogelijke bieden gedragsstoornis make.

Een belangrijk aspect van het werk van een kat psycholoog is om mensen te helpen zichzelf te helpen. De therapeutische maatregelen die hij ontwierp voor u en uw huisdier moet zo zijn ontworpen dat u gemakkelijk mogelijk om dit te implementeren als een houder alleen. Een dierlijk gedrag therapie loopt afhankelijk van de ernst van de psychische problemen meestal over een langere periode en moet daarom voor u op de lange termijn worden eenvoudig en effectief waargenomen.

Het kiezen van de therapeut

Een geschikte Cats psycholoog is niet altijd gemakkelijk te vinden. Vraag eens rond in je vriendenkring, je het internet voor providers te zoeken in uw omgeving. Als u al een slecht gevoel Tijdens het eerste gesprek, zeg je dat eerlijk gezegd – de chemie tussen therapeut, dieren en je moet stemmen, zodat de maatregelen ook een effect kan hebben.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *