Als een hond zorgverzekering zinvol?

By | Styczeń 27, 2015

Als een hond zorgverzekering zinvol?

Ziektekostenverzekering voor de mens van nature niet alleen nuttig, maar ook noodzakelijk. Maar hoe zit het met de verzekering voor uw hond? Indien dergelijke in de VS, Engeland of Zweden is al lang normaal geweest, het is nog relatief onbekend in Duitsland. Hier vindt u een aantal nuttige informatie over hond gezondheid verzekering te vinden.

Hundekrankenversicherung abschließen: Sinnvoll oder nicht? — Bild: Shutterstock / Africa Studio

Huisdier zorgverzekering kosten te dekken

Natuurlijk, je geliefde viervoetige genomen ziek en moet worden behandeld. Medische rekeningen, chirurgie en medicatie kost geld en is erg duur. Bijzonder complexe operaties die gaan voor een lange periode, kunnen financieel zo sterk draaggewicht dat het bestaan ​​van de eigenaar van de hond wordt bedreigd. Een hond springt verzekering voor dergelijke kosten. Dit betekent niet zinvol klinkt, is het ook – op voorwaarde dat de aard van de verzekering recht is.

Op de prestaties is

De verzekeringsdekking moet noodzakelijkerwijs bepaalde voordelen: Een verzekering mag nooit de vrije dierenarts keuze beperken, moeten de vrijheid van therapie, preventieve maatregelen (laten vaccinaties , parasietenbehandelingen , tandheelkundige profylaxe finance) en in het algemeen tonen een transparante dienstverlening catalogus.

Als aan deze criteria wordt voldaan, de honden ziekteverzekering betaalt niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor uw huisdier, waarop het uiteindelijk aankomt in de eerste plaats.

Dierenartsen zijn honden verzekering voor zinvolle

De Federale Vereniging van het beoefenen van dierenartsen (BPT) is het concept van de ziektekostenverzekering voor honden zin. Veel dierenartsen moeten uiteindelijk omgaan met onbetaalde rekeningen – een verzekering verhoogt de kans op betaling aanzienlijk.

Naast deze economische aspect van de dierenartsen zeggen, maar ja om huisdierenverzekering, want dit maakt de dieren een behandeling die is, indien de houder niet financieel kan tillen, waarschijnlijk krijgt.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *