Als de kat niet te eten: Tips voor anorexia

By | Styczeń 26, 2015

Als de kat niet te eten: Tips voor anorexia

Als de kat niet eet, kan je trucs gebruiken om te proberen om opnieuw haar eten smakelijk te maken. Verlies van eetlust die langer meegaat moeten worden onderzocht door een dierenarts, vooral als de kat verschijnt ziek.

Appetitlosigkeit bei Katzen: Diese Tipps helfen, sie in den Griff zu kriegen – Bild: Shutterstock / Tami Freed

Uw kat niet te eten, maar anders handelt in topvorm? Dan kan door het voer. Veel Stubentiger bieden Vooral met veranderingen in voeding – probeer in dit geval van een ander ras, en laat ons u adviseren bij twijfel uw dierenarts. Misschien is er ook een voedselintolerantie, waardoor u met een speciale voeding kan vechten.

Tips voor de behandeling van anorexia: de juiste plaats voor de voerbak

Katten houden van rust en gewoonte, zelfs op uw voerstation. Zodat u niet voortdurend veranderen van de plaats, maar het opzetten van een permanente ruimte om te kommen van uw huisdieren een. De putten moet voldoende groot en anti-slip te zijn, ook elke kat moet men beschikbaar is die alleen gevuld met verse, warme voering kamer.

Meer tips: Noch de kattenbak, zelfs onaangenaam ruikende stoffen zoals schoonmaakmiddelen met citroen zijn in goede handen in de buurt van uw kat voederplaats.

Tips voor gestreste of zieke katten te animeren om te eten

Als een kat lijdt aan anorexia als gevolg van stress, verdriet of veranderde omstandigheden kan je rustig trekt alles uit de kast en ze proberen met alles om haar te overtuigen anders dus wat goed smaakt. Dit kan een blikje olievrije tonijn in pekel worden, of gebakken in een beetje plantaardige olie stukje kipfilet zijn – ze weten dat je Stubentiger beste en moet proberen om alleen te overtuigen met zijn favoriete gerechten van opnieuw voeden.

Zieke katjes die misschien na een paar hard net te brengen zich opnieuw te eten, allereerst met een neutrale dieet worden gevoed. U kunt de dierenarts en de handel in huisdieren te kopen, of met behulp van eenvoudige recepten om jezelf voor te bereiden.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *