Als de hond hoest: Mogelijke behandeling

By | januari 27, 2015

Als de hond hoest: Mogelijke behandeling

Als uw hond hoest, die kan verschillende oorzaken hebben. Wat komt er in voor een traktatie voor uw hond in kwestie, hangt dus af van de diagnose van de dierenarts. In het volgende willen we mogelijke behandeling maatregelen beschreven.

Wenn der Hund hustet, braucht er Ruhe und ein wenig Extrapflege – Bild: Shutterstock / Jenn Huls

Hoesten uw hond, het is aan u om te beoordelen of u onmiddellijk een dierenarts te raadplegen met hem of wilt u eerst proberen een thuis te verhelpen. In sterke hoesten , kortademigheid, koorts , verlies van eetlust en andere symptomen die gepaard gaan Je moet niet aarzelen om uw viervoeter zie de veterinaire praktijk uw vertrouwen. Hij hoest licht en niet vaak, maar speelt en eet als gebruikelijke behandeling is waarschijnlijk mogelijk zijn thuis.

Behandeling van honden met milde hoest

Stof, droge verwarmde lucht of lichte allergische prikkels: Veel honden reageren gevoelig en met een lichte hoest. Frisse lucht (maar geen tocht) doet ze nu zo goed als een vochtiger klimaat. U kunt maken, bijvoorbeeld met een kom water op de verwarming.

Als de hond hoest omdat hij een koude, moet hij rust. U kunt het aan een beetje natuurlijke honing uit de health food winkel te behandelen in zijn drinkwater. Dit is de verspreiding van bacteriën en verhinderen het veroorzaken ontsteking. Als andere symptomen voordoen en er geen verbetering binnen drie dagen, moet u een dierenarts voor hulp raadplegen.

Hond met een hoest bij de dierenarts: Mogelijke vormen van behandeling

Neemt nota van de dierenarts dat uw hond hoest omdat hij een allergie heeft, zal het waarschijnlijk voorschrijven hem anti-allergische en samen hoe u kunt voorkomen dat allergie triggers vanaf nu te vinden.

Hoest Borstvoeding medicijnen of antibiotica kan worden gegeven in infectieziekten, terwijl de hoest die wordt veroorzaakt door hart-en vaatziekten, moet worden afgelost door speciaal aangepast aan de ziekte hart drugs. Bovendien worden geneesmiddelen voor andere begeleidende symptomen zoals koorts gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *