Als de hond heeft vergoten Mogelijke oorzaken:

By | Styczeń 27, 2015

Als de hond heeft vergoten Mogelijke oorzaken:

Een paar loods in hondenbont zijn meestal niet slecht. In zware roos, maar moet je eerder zoeken bij uw huisdier een dierenarts om de oorzaken te verduidelijken. Dit kan heel anders.

Schuppen beim Hund werden oft bei der Fellpflege entdeckt – Bild: Shutterstock / Olga Marc

Met een beetje geluk, roos problemen uw trouwe vriend is vrij onschuldig. Verandering in het weer, droge verwarmde lucht, veranderingen in de hormoonspiegels, of andere aanpassingen om ervoor te zorgen dat de hond heeft een droge huid tijdelijk, kunnen ook geassocieerd worden met de jeuk en schilfering. Daarnaast kan het ook zijn dat de vacht neus aangevallen door een typische huid en vacht problemen die voortvloeien uit het witte puntjes in de vacht.

Voorkomende oorzaken: parasieten of schimmelinfectie van de huid

Vaak ontdekt de dierenarts parasieten in de vacht van een viervoeter met schubben. Die vervelende beestjes aanval op de huid en het haar van uw huisdier – meestal gaat het om vlooien of mijten , trek de irritatie van de huid, jeuk en ontstekingen mee. Een andere veel voorkomende trekker waarin actie is ook sneller, huid schimmel. Deze zeer besmettelijke hond ziekte is meestal meer symptomen zoals jeuk en haaruitval gepaard met ronde vlekken.

Shed door ziektes en allergieën

Ook ziekten kunnen slepen roos en andere huidproblemen. Vaak zijn er enkele die het metabolisme van de hond beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn de lever, nier of schildklierziekte dat zodra moeten worden behandeld als mogelijk.

Soms dier ook last van een allergie , bijvoorbeeld, tegen een bepaald ingrediënt. Ook in deze zaak, zal uw dierenarts samen met u aan een aanpak om het uw huisdier zich beter voelt snel.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *