Als de hond heeft diarree: Wat kunt u voeden

By | Styczeń 27, 2015

Als de hond heeft diarree: Wat kunt u voeden

Als de hond diarree heeft, is het eerste belangrijk dat hij genoeg drinkt. Hier vindt u ook leren hoe om hem te voeden na rottende symptomen te zacht voor hem terug naar vast voedsel krijgen.

Wenn der Hund Durchfall hat sollten Sie ihn mit Schonkost füttern — Bild: Shutterstock / GVictoria

Bij acute diarree is voor de hond (eventueel in overleg met de dierenarts ) slechts eenmaal populair voor 24 tot 48 uur een nul dieet om de symptomen te verlichten. Het meest getroffen dieren ook willen om iets te eten, maar zorg ervoor dat voldoende vers water te drinken.

Als de hond heeft diarree: Drink veel water

Vul het water kom je hond meerdere malen per dag met vers water en maak goed dat hij drinkt het eigenlijk. U kunt dit ook een tweede kom waarin ze sluiten wanneer het water een beetje kamille of venkel thee doen.

Misschien is uw dierenarts zal u adviseren om het water te mengen een elektrolyt oplossing of een probioticum poeder. Het dier verliest te veel vocht of nog erg jong is, de dierenarts zal mogelijk geef hem een ​​IV. Stel binnen een tot twee dagen, een verbetering van de symptomen vastgesteld, kunt u uw hond beginnen met voedsel te voeden.

Dieet voor uw hond: Wat kunt u voeden

Voedingsmiddelen die u kunt kopen in dierenwinkels of jezelf voor te bereiden. Als de hond heeft diarree, mager vlees is een goede keuze om langzaam te krijgen hem terug naar vast voedsel. Op advies van vele dierenartsen moeten worden gekookt of anderszins verwarmde vetvrij en zonder toevoegingen. Kip, rund en schaap, perfect voor een zachte hond voeding .

Rice doet het meeste ziek viervoeters ook goed. Kook de rijst vrij van zout en meng het met magere kwark of cottage cheese. Kook rijst tas is geschikt voor de meeste. Om wat variatie in uw dieet met voedsel voor uw hond te brengen, kunt u hem noedels of aardappelpuree geven. Gekookte pompoen is ook goed als de hond heeft diarree.

Geleidelijk acclimatiseren terug naar normaal voedsel: Na de ziekte

Geef uw hond vooral in het begin, toen slechts kleine porties en verdeel ze over de hele dag. Hij moet opnieuw wennen aan de voedselinname. In verbetering, kunt u de tijd stap te gebruiken voor stap naar een normaal dieet voedsel toe te voegen, totdat hij weer normaal kan eten.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *