Veterinaire kosten: Hoeveel kost het om een ​​kat te steriliseren?

By | Styczeń 26, 2015

Veterinaire kosten: Hoeveel kost het om een ​​kat te steriliseren?

Wie wil zijn kat castreren, dus het kan een regel, een artgerechteres en veiliger leven. Maar hoe hoog zijn eigenlijk veterinaire kosten voor een dergelijke interventie?

Katze kastrieren lassen: Tierarztkosten sollten vorher kalkuliert werden — Bild: Shutterstock / nalinratphi

Als u wilt een kat castreren, kan de dierenarts rekeningen slechts bij benadering worden geschat, omdat ze afhankelijk zijn van diverse factoren. Ten eerste, ze variëren van de dierenarts naar de dierenarts. Dierenartsen, echter, zijn verplicht op een te nemen vergoeding schema voor dierenartsen te houden van de prijsverschillen mag niet te hoog zijn, omdat de tariefstructuur biedt bepaalde minimum en maximum prijzen. Bepalend voor het bepalen van de prijs zijn ook respectievelijke verdoving techniek gebruikte materialen, de dierenarts en eventueel extra tests kan gebeuren afhankelijk van de gezondheid van de kat.

Veterinaire kosten: Wat zijn ze gemiddeld?

De eigenaar van een kat kan worden verwacht voor de castratie van zijn huisdier met een gemiddelde prijs van ongeveer € 60 als het een eenvoudige procedure. De kosten voor een kat verplaatsen € 90, maar kan soms tweemaal geopereerd kosten voor een kater. U kan ook worden toegevoegd nog een paar euro voor de kraag of de eventuele follow-up bezoeken.

Voorkom verrassingen overleg met de dierenarts

Om de dierenarts rekeningen zorgvuldig te berekenen, moet u eerst de arts ontkennen uw vertrouwen. Dit verklaart aan u via de chirurgische procedure, alsook pre en nazorg van uw kat. Een vergelijking tussen de verschillende veterinaire praktijken is natuurlijk mogelijk, terwijl je in gedachten moet houden echter dat een breed Routebeschrijving en een nieuwe omgeving een extra belasting voor het dier kan betekenen. Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor uw kat, moet je nog een paar euro te besteden in twijfel.