Geef geen kans parasieten: wormafdrijvend voor katten

By | Styczeń 26, 2015

Geef geen kans parasieten: wormafdrijvend voor katten

Een worm behandeling voor katten kan worden toegediend als een voorzorgsmaatregel en acute worminfecties. Vind hier uit, in welk geval is het belangrijk en welke soorten ontwormingsmiddelen daar.

Zonder regelmatige ontwormen behandeling voor katten kunnen parasieten snel leiden tot ernstige problemen. outdoor katten en kittens lopen een bijzonder risico, evenals indoor katten niet altijd blijven gespaard omdat wormen onder meer door vlooien worden overgedragen. Na het ophalen van de parasieten slechts één keer haalde in het huis, kan leiden tot ernstige complicaties bedreigen. Bovendien wormen vormen een gevaar voor jonge dieren en zelfs de katteneigenaar. Daarom is het nuttig om een ​​worm behandeling voor katten voorkomen.

Behandeling worm voor katten: Het juiste moment

Een worm behandeling voor katten moeten ten laatste als verdacht worminfecties of een gelijkwaardig diploma van de dierenarts worden uitgevoerd. De parasiet van meet af voorkomen, regelmatig ontwormen nuttig. Het is gebruikelijk ontwormen kittens voor het eerst op de leeftijd van vier weken en dan weer op de leeftijd van acht weken. Indoor katten worden meestal een keer per jaar ontwormd, vrijlating gevangenen gemiddeld twee keer per jaar. Een goede tijd voor de worm behandeling is een week of twee voor een aanstaande vaccinatie tot de volledig geïmmuniseerde bereiken.

Wat moet u overwegen bij het toedienen van een vermifuge

Praat met de wijze van toediening en de dosering in eerste instantie vanuit uw dierenarts. De juiste dosering van het preparaat afhankelijk van het gewicht en de leeftijd van uw kat. Er wordt bepaald door de dierenarts of verwijderd uit de bijsluiter. Omdat de behandeling is meestal zeer eenvoudig, kunt u thuis toe betekent dat uw kat normaal. Er zijn verschillende types van ontwormingsmiddelen voor dit doel. Vaak zijn tabletten, pasta’s en spot-on producten die je kunt krijgen van uw dierenarts en bij de apotheek.

Ontwormen tabletten voor katten

De meest economische manier om uw kat een medicijn tegen wormen geven, is het geschenk van tabletten, ofwel handelen tegen een bepaald soort wormen of ontworpen als een breedband voorbereiding. Bij de toediening van tabletten bent u afhankelijk van de medewerking van uw kantoor Tijgers, want hij zal vrijwillig eten. Niet elke kat kan worden verborgen in de voering met een medicijn te slim af, omdat sommige dieren niet haar eten dan op te raken. In dit geval heb je een betere kans op een pasta of een spot-on voorbereiding.

Pasta’s en spot-on producten voor uw kat

Overeenkomstige pasta’s zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en worden gemakkelijk door de meeste katten geaccepteerd. De duurste optie, de kat een vermifuge beheren, spot- op preparaten voor gebruik op de huid (meestal in de nek) was gedaald en van daar door de huid in de bloedstroom. Als u niet zeker weet welk product het beste is voor uw kat vriend, vraag dan om hulp bij uw dierenarts.

Als je dat doet, echter, hebben soms het gevoel dat het je favoriete gaat heel slecht, dan kunt u gebruik maken van deze eerste hulp tips veroorloven.