Behandeling van kennelhoest bij honden

By | Styczeń 27, 2015

Behandeling van kennelhoest bij honden

De behandeling van kennelhoest bij honden accepteren de dierenarts en de hondenbezitters: Medicatie en speciale behuizing voorwaarden zorgen ervoor dat de zieke dieren gezond moeten zijn binnenkort weer.

Wichtig bei Verdacht auf Zwingerhusten: Der Gang zum Tierarzt – Bild: Shutterstock / Sinseeho

Als uw hond last heeft van aanhoudende droge hoest, moet u een dierenarts met hem overleggen. Dat vermoeden wordt bevestigd, en je Fellnase heeft kennelhoest , wordt het eerst behandeld met medicijnen.

Kennelhoest: behandeling bij de dierenarts

Normaal gesproken is de veterinaire eerst behandeld een zieke hond met antibiotica. Het kan zijn dat de hoest infectie reeds secundaire infecties met zichzelf en de patiënt ook heeft getrokken koorts of verkoudheid lijdt. Vervolgens moet deze symptomen worden behandeld met medicijnen.

Om de hoest te verlichten, kan antitussief agenten worden gebruikt. Soms is de aanbevolen dierenarts ook om de hond thuis te laten met vloeistoffen die de bronchiën te kalmeren, inhaleren. Maar u kunt meer doen om uw huisdier te helpen in de komende weken herstel.

Rust en weinig contact met andere honden

Uw noodlijdende patiënt moet nu rusten voor een tijdje. Hij heeft veel rust en een schone, comfortabele plek waar hij genoeg kan slapen. Om warme en koude lucht bevorderen de ziekte, dus zo dicht mogelijk bij een geschikte binnenklimaat moet zijn. Het moet niet te nat en niet te warm, niet te koud zijn. Frequent ventilatie is ook belangrijk.

Zorg ervoor dat uw zieke huisdieren drink voldoende en gezonde en evenwichtige voeding, eindelijk tot zijn verdediging dus opnieuw worden versterkt. Voor andere honden moet, zolang de ziekte nog besmettelijk, maak een buiging, omdat het gevaar dat deze geïnfecteerd is zeer hoog. Na het overleven van een infectie moet je hond bedden en dekens goed te wassen en meer aandacht besteden aan netheid, de ziekteverwekkers geen kans te geven.